Over ons

Doelstelling

De vereniging heeft tot doel het voorkomen van vereenzaming door het organiseren van activiteiten waar mensen bij elkaar komen. Dit kan zijn in vaste clubjes of bij incidentele activiteiten zoals o.a. bingo’s, muzikale avonden; presentaties en etentjes. Altijd met een hapje en een drankje.

Uitvoering

De vereniging bestaat volledig uit vrijwilligers, zowel Bestuur als Gastvrouwen, en is financieel volledig zelfstandig. 

Voor de uitvoering van de activiteiten wordt ruimte gehuurd van het Dienstencentrum De Spil (voorheen De Reehorst) te Reeuwijk. Met het Dienstencentrum zijn afspraken gemaakt omtrent de huurprijs en het gebruik van de faciliteiten. Eten en drinken is verplicht af te nemen via het Dienstencentrum. 

Financiën

De inkomsten bestaan uit contributie van de leden en uit de inkomsten uit het participeren bij het inzamelen van oud papier voor de Gemeente. Met de Gemeente is een minimum opbrengst per kg overeen gekomen. Het participeren gebeurt door vrijwilligers die maandelijks meehelpen bij de inzameling. 

Voor de vaste activiteiten wordt per clubje een bijdrage gevraagd voor aanschaf en onderhoud van de benodigde zaken. Voor de incidentele activiteiten wordt een bijdrage gevraagd voor de koffie; het drankje en het hapje. Bij de inschrijf activiteiten wordt een bijdrage gevraagd in de kosten van het eten. 

Ook hebben wij enkele sponsoren, zowel bedrijven als particulieren, die onze vereniging steunen! Kijk op de pagina Sponsoren voor meer informatie over sponsoring.